3D Totaaladvies

 

Kennismaking

Een intake- en kennismakingsgesprek (gratis) bij jou thuis of telefoon waarin we jouw woonwensen bespreken. In iets meer dan een uur tijd ontdekken we dan of we een klik hebben en vis ik uit met welke hulp jij het best geholpen gaat zijn.

 

Huiswerk

Is er een klik en gaan wij samenwerken? Dan ontvang je een huiswerkopdracht van mij om je nog beter te leren kennen.

Met de door jou gemaakte huiswerkopdracht kan ik me voorbereiden, want de hoeveelheid informatie die ik wil/moet opnemen om jou van een goed interieurplan te kunnen voorzien is gigantisch.

 

We duiken namelijk in jouw leven en die van je eventuele partner, kinderen en/of ouders. Hoe leef je, wat vind je belangrijk, welke rol speelt jouw woning daarin, waar gaat jouw hart sneller van kloppen en waar gaan je de haren van overeind staan? Dit ontdekken we tijdens onze persoonlijke inspiratiesessie aan huis.

 

 

Interieurplan

Ik werk een persoonlijk interieuradvies uit met hierin;

 

Een moodboard waarin de sfeer van jouw nieuwe interieur wordt gevisualiseerd.

 

Een kleuradvies met hierin de kleuren en materialen welke passen bij het interieur dat je wilt creëren. Je ontvangt een persoonlijke stalenbundel met alle advieskleuren en -materialen in een handige envelop zodat je deze ook makkelijk mee kunt nemen naar winkels.

 

Een plattegrond en 3D sfeerimpressies met twee of drie indelingsvoorstellen van de ruimte(s) van jouw woning. Hierdoor krijg je direct een indruk van je toekomstige interieur. Ook zie je wat voor effect je keuzes gaan hebben waardoor je makkelijker keuzes kan maken.

 

360 graden panorama tour met VR bril

Krijg een echt kijkje in je nieuwe huis en interieur door middel van een 360 graden panorama tour. Zet de VR bril op en ervaar het zelf! Je krijgt ook een persoonlijke QR code van jouw ontworpen interieur waarbij je daadwerkelijk rond kunt kijken in je huis. Dit geeft een goed beeld van je nieuwe interieur en zorgt voor het sneller maken van keuzes. 

 

 

Presentatie  

In een eerste presentatie nemen we het eerste gedeelte door. Ik presenteer mijn ideeën over jouw nieuwe interieur. Ik kan dan duidelijk uitleggen waarom ik voor ieder item heb gekozen, wat de gedachten zijn achter die keuzes en waar je op moet letten bij het vervangen van die items voor een anders stuk. Zo leer jij het hele interieurplan goed kennen zodat je uiteindelijk zelfverzekerd knopen kunt doorhakken op weg naar de realisatie van je interieur.

 

Er komt veel op je af tijdens deze presentatie omdat je direct een kijkje krijgt in je nieuwe interieur. Hierna volgt tijd voor terugkoppeling over het eerste deel. Welke onderdelen spreken je aan of juist niet? En er zijn combinaties mogelijk van diverse indelingen, waardoor we uitkomen bij het ideale interieur. Ik voer alle wijzingen door en zorg dat jouw persoonlijke interieuradvies zo snel mogelijk in je mailbox zit!

 

En als ik dan op de goede weg zit, ga ik door met het tweede deel van het plan.

 

 

Interieurplan – Deel 2

 

Ik maak een compleet meubelplan waarin alle meubel terugkomen die in jouw interieur passen. Ik zoek dus elk detail uit per meubelstuk dat in jouw huis kan komen te staan. Passend bij eventuele meubels die mogen blijven vanuit de oude situatie en geheel passend binnen jouw budget. In een handig

kostenoverzicht zie je direct wat de items kosten en zit een link naar de juiste winkel om direct te kunnen shoppen.

 

Je ontvangt een bijpassend verlichtingsplan, waarin ik de lichtpunten en de juiste armaturen en lichtbronnen in jouw woonruimte aangeef.

 

Uiteraard horen er sfeermakers in huis. Deze accessoires worden uitgewerkt in een moodboard en omschreven in het stylingplan. Achter ieder item is een handige link toegevoegd, zodat je direct bij de juiste (online) winkel uitkomt. Deze accessoires en planten zorgen voor de puntjes op de i.

 

Als afsluiter deel ik mijn kennis in de tips en tricks. Hierbij kun je denken aan handige en praktische tips om te zorgen voor een leefbaar huis.

 

Eindpresentatie

Dat plan stuur ik niet zomaar aan je door per mail, maar presenteer ik je tijdens een persoonlijke eindafspraak. Hierin licht ik nog een keer toe waarom ik bepaalde keuzes gemaakt heb en zorg voor alternatieve suggesties zodat het altijd bij je past.