Over mij

 

Hoe het begon

Na de make over van de kamer van mijn dochter werd mijn passie aangewakkerd. Ik had altijd al feeling met alles wat met interieur te maken had, maar nu wist ik het. Dit wil ik ook voor anderen doen!

 

Mijn passie ligt bij het bedenken en ontwerpen van een heel eigen interieur. Iemand blij maken met een prachtig en uniek interieur waar je je echt in thuis voelt, wat is er nou mooier?!

 

Na de afronding van mijn opleiding bij de Interieuracademie, heb ik de sprong gewaagd. Nooijtgedacht was geboren!

 

Vanuit mijn kantoor in Brabant bedenk ik de meest mooie interieurs die perfect passen bij de bewoners. Dit is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Want ieder huis en zijn bewoners zijn uniek. Het vinden van de juiste indeling, kleuren, meubelstukken en accessoires is één van mijn grootste uitdagingen tijdens het ontwerpproces. 

 

Nooijtgedacht

Waaraan kun je de stijl van Nooijtgedacht herkennen, is erg vaak de vraag. Altijd lastig omdat ik er van overtuigd ben, dat het juist om de stijl van de bewoners gaat. Die moet perfect passen om zo echt een thuis te creëren. Maar als ik dan toch moet kiezen, komen gezellig, fris, warm en eigen in me naar boven. Voor mij de basis van een lekker huis!

 

Ik gebruik vooral veel kleur, fijne materialen en een mix van eigentijdse, betaalbare meubels en decoratie . Inmiddels weet ik door ervaring waar dit te verkrijgen zijn en ga er graag op uit om net dat ene item te vinden dat op jouw wishlist staat. 

 

Ik bruis van de ideeën en plannen en wil je graag helpen bij het creëren van een vernieuwd eigen interieur.

 

- XOXO- Lieke Nooijen

 

Weetjes over mij

Volg mij via socials