3D Interieuradvies

 

Kennismaking

Een intake- en kennismakingsgesprek (gratis) bij jou thuis of telefoon waarin we jouw woonwensen bespreken. In iets meer dan een uur tijd ontdekken we dan of we een klik hebben en vis ik uit met welke hulp jij het best geholpen gaat zijn.

 

Huiswerk

Is er een klik en gaan wij samenwerken? Dan ontvang je een huiswerkopdracht van mij om je nog beter te leren kennen.

Met de door jou gemaakte huiswerkopdracht kan ik me voorbereiden, want de hoeveelheid informatie die ik wil/moet opnemen om jou van een goed interieurplan te kunnen voorzien is gigantisch.

 

We duiken namelijk in jouw leven en die van je eventuele partner, kinderen en/of ouders. Hoe leef je, wat vind je belangrijk, welke rol speelt jouw woning daarin, waar gaat jouw hart sneller van kloppen en waar gaan je de haren van overeind staan? Dit ontdekken we tijdens onze persoonlijke inspiratiesessie aan huis.

 

 

Interieurplan

Ik werk een persoonlijk interieuradvies uit met hierin;

 

Een moodboard waarin de sfeer van jouw nieuwe interieur wordt gevisualiseerd.

 

Een kleuradvies met hierin de kleuren en materialen welke passen bij het interieur dat je wilt creëren. Je ontvangt een persoonlijke stalenbundel met alle advieskleuren en -materialen in een handige envelop zodat je deze ook makkelijk mee kunt nemen naar winkels.

 

Een plattegrond en 3D sfeerimpressies met twee of drie indelingsvoorstellen van de ruimte(s) van jouw woning. Hierdoor krijg je direct een indruk van je toekomstige interieur. Ook zie je wat voor effect je keuzes gaan hebben waardoor je makkelijker keuzes kan maken.

 

360 graden panorama tour met VR bril

Krijg een echt kijkje in je nieuwe huis en interieur door middel van een 360 graden panorama tour. Zet de VR bril op en ervaar het zelf! Je krijgt ook een persoonlijke QR code van jouw ontworpen interieur waarbij je daadwerkelijk rond kunt kijken in je huis. Dit geeft een goed beeld van je nieuwe interieur en zorgt voor het sneller maken van keuzes. 

 

In de tips & tricks deel ik mijn kennis in de breedste zin van het woord met je! Dit kunnen aanvullende meubels zijn bij de meubels die je al hebt, de juiste accessoires, mooie eyecatchers en handige en praktische tips.

 

Bij deze tips zorg ik er ook voor dat er handige linkjes toegevoegd zijn zodat je ook direct bij de items uitkomt om ze in je winkelmandje te stoppen. Maar ook deel ik mijn favoriete woonwinkels en shopadressen met je.

 

 

Presentatie

Met veel enthousiasme presenteer ik het persoonlijke interieurplan aan je.

Eindelijk kan ik mijn creatieve ideeën aan je laten zien. Ik kan dan duidelijk uitleggen waarom ik voor ieder item heb gekozen, wat de gedachten zijn achter die keuzes.

 

Daarna zorg ik ervoor dat jouw persoonlijke interieuradvies zo snel mogelijk in je mailbox zit!

 

Nazorg

Je kan aan de slag! Met jouw persoonlijke interieurenvelop vol met stalen en interieurplan heb je alle handvatten om van je huis een thuis te maken. Maar natuurlijk help ik je daarbij. Gedurende de tijd dat je bezig bent met je huis sta ik aan je zijde. Ik help je nog met kleine vragen, onzekerheden of keuzestress!  

 

Tijdens het advies hebben we 2 contactmomenten; een kennismakingsgesprek en inspiratiesessie en de een presentatie. Daarnaast hebben we veelvuldig contact via app, mail en telefoon om te brainstormen over jouw ideale interieur.